WC ontstoppen Spijkenisse? Een wc die niet goed doorspoelt is erg vervelend en kan veel overlast geven. Er zijn verschillende manieren waarop u zelf kunt proberen om het probleem te verhelpen.

Voor u aan de slag gaat, is het belangrijk om eerst te bedenken wat de verstopping kan veroorzaken. Is er recent iets in de toiletpot gevallen, bijvoorbeeld een wc-blok? Zo’n object dat niet weggespoeld kan worden, kan de afvoer blokkeren. Een andere oorzaak kan een teveel aan toiletpapier of bijvoorbeeld vochtige doekjes zijn.

Zelf de wc ontstoppen

U kunt de wc zelf ontstoppen met een rubberen ontstopper. Een andere manier is om de verstopping met heet water en soda los te weken. Mocht het u niet lukken om het probleem te verhelpen, neem dan contact op met een ontstoppingsbedrijf. Zij hebben de kennis en apparatuur om uw wc in mum van tijd te ontstoppen.

Professioneel ontstoppingsbedrijf nodig? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Spijkenisse

[button link=”https://www.rioolservicespijkenisse.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Neem contact op[/button]