Woont u in Spijkenisse en heeft u last van een verstopte wc? Een verstopt toilet is erg vervelend en kan naast stankoverlast ook wateroverlast geven. Daarnaast kunt u ook geen gebruik maken van het toilet. Erg ongemakkelijk, zeker als u maar één toilet in uw huis heeft.

Er zijn verschillende manieren om van een verstopt toilet af te komen. Welke manier geschikt is, is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping. U kunt proberen om de verstopping met een rubberen plopper weg te ‘pompen’. Het is ook mogelijk om het probleem met soda of wat afwasmiddel los te weken.

Professioneel ontstoppingsbedrijf

Als u het probleem met de verstopte wc niet zelf opgelost krijgt of het werk liever uit handen geeft, kunt u contact opnemen met een ontstoppingsbedrijf. Rioolservice Spijkenisse staat voor u klaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Onze ervaren specialisten lossen het probleem in een handomdraai voor u op.

[button link=”https://www.rioolservicespijkenisse.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Meld uw verstopping[/button]