Verstopte afvoer in Spijkenisse of omgeving? Een verstopping in de afvoer is een erg vervelend probleem, u kunt er ook nog eens veel overlast van hebben. Chemische ontstoppingsmiddelen zijn helaas niet altijd de oplossing en kunnen het probleem zelfs verergeren. Rioolservice Spijkenisse komt uw verstopte afvoer snel en vakkundig ontstoppen.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Lang moeten wachten tot het probleem met uw verstopte afvoer opgelost wordt, we snappen dat u daar niet op zit te wachten. Rioolservice Spijkenisse staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij uw verstopte afvoer binnen mum van tijd verholpen en kunt u snel weer normaal gebruikmaken van de afvoer.

Geen verborgen kosten

Als u kiest voor de experts van Rioolservice Spijkenisse, kiest u niet alleen voor de beste service maar ook voor duidelijkheid. Wij hanteren vaste bedragen voor het eerste uur, inclusief voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Meer weten? U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

[button link=”https://www.rioolservicespijkenisse.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Meld uw verstopping[/button]