Rioollucht in huis is erg vervelend, zeker als u al van alles geprobeerd heeft om ervan af te komen. Meestal is stank een teken dat er een probleem is met de riolering. Om verder ongemak te voorkomen is het belangrijk dat u het riool laat onderzoeken zodat de onderliggende oorzaak op tijd gevonden wordt, voor er meer problemen ontstaan.

Rioolstank in huis kan verschillende oorzaken hebben. Het is dan ook belangrijk om te bekijken waar de lucht zich bevindt. Ruikt u de rioollucht in de badkamer? Dan zit het probleem mogelijk in de afvoer van wastafel, douche of bad. Als de onaangename lucht door het hele huis te ruiken is, kan er iets mis zijn met de ontluchting of bijvoorbeeld de riolering onder het huis.

Oplossing voor rioollucht

Voor de rioollucht aangepakt kan worden, moet eerst het probleem gevonden worden. Rioolservice Spijkenisse helpt u hier graag bij. Onze experts kunnen het riool inspecteren en zo verstoppingen of scheuren vaststellen. Mocht dat niet tot de oorzaak leiden, is rookdetectie een optie. Door middel van het spuiten van milieuvriendelijke rook in de leidingen kan vastgesteld worden of er zich toch kleine scheurtjes of gaatjes in het riool bevinden.

Wilt u zo snel mogelijk van de vervelende rioollucht in huis af? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Spijkenisse.

[button link=”https://www.rioolservicespijkenisse.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Meld uw verstopping[/button]