Het riool ontstoppen in Spijkenisse? Er zijn verschillende dingen die u zelf kunt proberen, bijvoorbeeld een plopper of soda. Als dit niet helpt, kunt u het beste de hulp van een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen.

U heeft last van een verstopt riool als het water in bijvoorbeeld de wasbak of het toilet niet wegloopt. Dit probleem kan ook stankoverlast veroorzaken. Erg vervelend, wij snappen dan ook dat u zo snel mogelijk van de verstopping af wilt. Een professionele ontstoppingsdienst kan uitkomst bieden.

Snel, duidelijk en goede service

Rioolservice Spijkenisse komt het riool graag voor u ontstoppen, ook als u woont in Spijkenisse, Hoogvliet of Poortugaal. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en professionele apparatuur kunnen wij de verstopping in een handomdraai verhelpen. Service en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook altijd duidelijk over de kosten.

Riool ontstoppen? Neem vrijblijvend contact op met Rioolservice Spijkenisse.

[button link=”https://www.rioolservicespijkenisse.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Meld uw verstopping[/button]