Afvoerstank Rozenburg

Heeft u last van afvoerstank in Rozenburg? De specialisten van Rioolservice Spijkenisse staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om afvoerstank in huis op te lossen.

Oorzaken afvoerstank

Afvoerstank ontstaat nooit spontaan, er moet altijd een onderliggende oorzaak zijn. Meestal is afvoerstank een teken dat er iets mis is met de riolering. Ten eerste is het belangrijk te achterhalen waar de afvoerstank precies vandaan komt. Mogelijkheden zijn dat de stank afkomstig is van de afvoer van uw douche of gootsteen. Daarnaast kan het ook goed mogelijk zijn dat er een probleem is met de ontluchting of riolering die zich onder uw huis bevindt.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Gelukkig is dit probleem gemakkelijk oplosbaar. De specialisten van Rioolservice Spijkenisse staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om de afvoerstank te verhelpen. Wij inspecteren uw riool grondig om zo vast te stellen of er verstoppingen of scheuren in het riool aanwezig zijn. Mocht dit het probleem niet blootstellen, dan kunnen wij ook gebruik maken van rookdetectie. Met behulp van een milieuvriendelijke rook kunnen wij vaststellen of er toch ergens kleine scheuren of gaten in het riool aanwezig zijn.

Wilt u zo snel mogelijk af van een afvoerstank in Rozenburg? Neem dan contact op met Rioolservice Spijkenisse.

Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie van rioolontstoppingsbedrijven: Rioolservice Nederland.

kosten


€100,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)